Jeugdspecht

logo specht zonder tekst-60.JPG

Kleine

Jeugdspecht

logo specht zonder tekst-60.JPG

Wat doen wij

De Kleine Jeugdspecht is voor kinderen van 5 t/m 7 jaar uit de omgeving van Handel. Op vier woensdagmiddagen (ieder seizoen een keer) komen we van 14.00-16.15 uur bij elkaar in Natuurcentrum de Specht, Strijbosscheweg 50 in Handel.

 

Er wordt een gevarieerd programma aangeboden dat aansluit bij het betreffende seizoen. Hierbij wordt door de leiding eerst het thema uitgelegd, eventueel met beeldmateriaal. Daarna volgt meestal een leuke speurtocht in de natuur, met onderweg allerlei spelletjes die met het thema te maken hebben. Terug in het Natuurcentrum knutselen we meestal nog iets waarmee we de dieren in de natuur een handje kunnen helpen of gewoon iets leuks rondom het onderwerp.

Tussendoor krijgen de kinderen altijd drinken en een kleine verrassing. Zo leren kinderen spelenderwijs over de natuur. Wat is er fijner en gezonder om lekker in de natuur te vertoeven! Zorg er wel voor dat uw kind kleding aan heeft die vies mag worden en goede laarsjes of waterdichte schoenen. Want we gaan eigenlijk altijd naar buiten in weer en wind.

Aanmelden

De contributie bedraagt € 10,-- per kind/per jaar. Aanmelden is altijd in het begin van het nieuwe seizoen, in september. Houd deze site in de gaten voor de datum en tijd.

P1050319.JPG
P1050303_edited.jpg
P1050527.JPG

© 2021 Made by Natuurgroep Jeugdspecht