Jeugdspecht

Kleine
Jeugdspecht

Inschrijven
seizoen 2022-2023

De Kleine Jeugdspecht” gaat weer beginnen aan een nieuw seizoen voor kinderen van 5, 6 en 7 jaar.

Één keer per seizoen, op een woensdagmiddag van 14.00 tot 16.15 uur, maken de kinderen op een speelse manier kennis met de natuur, d.m.v. speurtochten, spelletjes, knutselen en onderzoekjes. Dit vindt plaats in en rondom het gebouw van natuurcentrum De Specht in Handel. Thema’s zoals paddenstoelen, vogels, kriebelbeestjes, spoorzoeken, waterdiertjes, etc. komen aan de orde.

op zaterdag 17 september is er een inschrijving geweest. mocht u verhinderd zijn geweest, er zijn nog 3 plekjes over. vanaf nu kunt u uw kind via deze site inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Ook kinderen die vorig jaar lid zijn geweest, moeten zich opnieuw inschrijven. Het kind is pas definitief ingeschreven als de betaling binnen is.

onderstaande gegevens worden behandeld volgens de huidige privacy wetgeving. De gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. onze eigen administratie en voor aanvraag van subsidie bij de gemeente Gemert-Bakel. De gegevens worden nimmer ter beschikking gesteld aan derden. Indien nodig wordt er eerst toestemming gevraagd aan de ouders.

Door het onderstaande formulier te verzenden geeft u als ouder/voogd toestemming om uw kind, tijdens activiteiten van de Kleine Jeugdspecht, te fotograferen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor de website en/of geplaatst worden in een regionaal nieuwsblad.

Inschrijfformulier Kleine Jeugdspecht
P1050536.JPG
P1050333.JPG
P1050443.JPG

© 2021 Made by Natuurgroep Jeugdspecht